Produžene sudačke licence za 2016. godinu

Na godišnjem sudačkom seminaru u organizaciji Hrvatskog judo saveza, koji se održao u Tuhelju od 12. do 13. prosinca 2015. godine, iz JK Kaštela su sudjelovali savezni suci A kategorije, Ante Topić i Nenad Buzov te produžili sudačku licencu za 2016. godinu.

Na seminaru se sudačka komisija s rukovoditeljem suđenja gosp. Davorom Marinićem na čelu osvrnula na rad sudaca u 2015. godini, njihove ocjene te trenutnu rang listu. Također je predstavljen novi care sustav kao i način kontrole i delegiranja sudaca za prvenstva Hrvatske.

Gosp. Slaviša Bradić, rukovoditelj za KYU i DAN pojaseve je održao prezentaciju o razvoju judo pravila nakon čega je uslijedio praktični dio seminara na strunjači gdje je gost seminara gosp. Franc Očko iz Slovenije, inače član sudačke komisije Europske judo unije, pojasnio nedoumice sudaca, a i prisutnih trenera.

Seminar se nastavio u nedjelju pisanjem pismenog i video ispita za sve suce kojih je bilo prisutno 60-ak nakon čega su predstavljena očekivanja u nadolazećoj godini čime je seminar uspješno okončan.

 

Facebook Comments
Možete napisati komentar , ili link sa vaše stranice.

Napišite komentar