Mia srebrna na Europskom kadetskom kupu

EUROPSKI KADETSKI KUP KOPER 2017

Na Europskom kadetskom kupu koji se održao 28. i 29. listopada u slovenskom gradu Kopru, Mia Mihovilović ostvarila je odličan rezultat i osvojila srebrnu medalju u kategoriji do 70 kg.

U jakoj konkurenciji među sedam natjecateljica, pod vodstvom trenera Boška Rozge, Mia je odlično započela natjecanje pobjedom nad Njemicom Jasmin Heinz koju je svladala bacivši ju na ippon. Druga borba sa sunarodnjakinjom Lorenom Štengl također je završila ipponom u Mijinu korist. Treća borba, sa također hrvatskom natjecateljicom Anđelom Violić stajala je Miu zlatne medalje.

Petar Grabić je nastupao do 73 kg te je izgubio od Orazia Bucoloa koji je branio boje Italije, dok je Ivan Rozga u kategoriji do 81 kg izgubio je u prvoj borbi od Ibrahima Aghakishiyeva iz Azerbajdžana koji je pobjedu odnio zahvaljujući ipponu.

Marin Vujić u kategoriji do 81 kg u prvoj borbi protiv Talijana Edoarda Perfettia odnio je pobjedu sa dva wazarija, ali ga je u drugoj borbi svladao Slovenac Andrej Yankovsky.

U istoj kategoriji, Petar Vujić je jednu borbu je dobio, a dvije izgubio. Pobjedu mu je donio ippon nad Austrijancem Thomasom Scharfetterom, dok su također ipponi presudili, ali ne u Petrovu korist u borbama sa Talijanom Micheleom Valeriem i Čehom Zbynekom Vlcekom.

U kategoriji do 50 kg, Nikola Zorotović je pobijedio prvu borbu ipponom svladavši Njemca Bjarnea Kowalskog, a naredne dvije borbe izgubio od Azerbajdžanca Kamrana Sulemanova na ippon, a isto se dogodilo u trećoj borbi protiv Talijana Mattea Iamundova.

Ivana Zorotović nije imala popravnih borbi nakon što je u prvom kolu izgubila na ippon od Njemice Luise Friede.

Na natjecanju je nastupilo 230 kadetkinja i kadeta iz 17 zemalja.

Galeriju fotografija pogledajte na klupskoj Facebook stranici.

 

Facebook Comments
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Komentari su onemogućeni.