21. međunarodni Dubrovnik open

U subotu 04. studenog, se u sportskoj dvorani Osnovne škole Mokošica u Dubrovniku održao 21. međunarodni „Dubrovnik open“.
S obzirom da je natjecanje bilo ekipnog karaktera, sudjelovalo je sedam ekipa i to redom AJK Student iz Splita, Borsa iz Mostara, JK Onogošt i JK Trebjese iz Nikšića, JK Solin, JK Kaštela i domaćin JK Dubrovnik.
Na natjecanju su mogli nastupati samo kadeti i mlađi kadeti pa su tako naš klub predstavljali Ivan Škomrlj, Mate Rajčić, Luka Milin, Petar Grabić, Roko Jaman, Petar i Marin Vujić.
Sve prijavljene ekipe su podijeljene u dvije skupine, jedna s tri momčadi, a druga sa četiri, te su po dvije najbolje ekipe iz svake skupine izborile polufinale.
Mi smo u prvoj skupini pobijedili JK Dubrovnik rezultatom 4-1, a potom i JK Trebjesa 3-2 te se kao pobjednici prve skupine plasirali u polufinale. Plufinalni parovi su bili JK Borsa i JK Trebjese te AJK Student i JK Kaštela.
Od AJK Student smo tijesno izgubili rezultatom 3-2, a u borbi za brončanu medalju nismo reprizirali pobjedu protiv Crnogorskog kluba JK Trebjese te ostajemo na korak do medalje.
Pobjednik natjecanja je bio JK Borsa iz Mostara koji je u finalu svladao AJK Student.

Trener: Boško Rozga

Sudac: Nenad Buzov

Galeriju fotografija pogledajte na klupskoj Facebook stranici.

 

Facebook Comments
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Komentari su onemogućeni.