Kadetkinje nisu uspjele obraniti broncu

EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE ZA KADETE I KADETKINJE

Liga kadeta i mlađih kadeta održala se 21.11.2015. godine u Puli u SC Mirna (dvorana Patinagio). Svečano otvorenje natjecanja započelo je u 10:00 sati sa zvucima himne.

Na ovogodišnjoj Ligi kadeta i mlađih kadeta snage su odmjerile četiri ženske i šest muških ekipa. Nažalost, uz velik trud, naše cure nisu uspjele obraniti prošlogodišnju broncu. Svi mečevi su završili rezultatom 3:2, a za bolji rezultat je nedostajalo malo sreće te činjenica da u jednoj kategoriji nismo imali predstavnicu.

Kadeti su bili podijeljeni u dvije skupine po tri ekipe koje su se borile međusobno. U prvoj skupini snage su odmjerili Istarski borac, Lika Zagreb i naš klub, dok su se u drugoj skupini borili Mladost Osijek, Panda Zagreb i Pujanke Split.

Naši borci, u grupi s klubovima ovogodišnjim finalistima Istarski borac Pula i Lika Zagreb, pružili su dobre borbe, ali nisu mogli pobijediti, u ovom trenutku, boljeg protivnika. No naše borce rezultati ovogodišnje Lige nisu obeshrabrili, već potakli na puno bolji angažman na idućem lovu na medalje.

Zlatom u ženskoj konkurenciji okitio se domaćin iz Pule Istarski borac, a srebrom i broncom slijede ga Profectus Samobor i Samobor dok je poredak klubova u muškoj konkurenciji Istarski borac, Lika Zagreb i Pujanke Split.

Žensku ekipu JK Kaštela činile su: Nina Katuša (pojačanje iz JK Zadar), Martina Žarković, Ivana Zorotović, Mia Mihovilović, Iva Penić i Nina Jurić.

Kadeti koji su branili boje našeg kluba su: Petar Grabić, Ivan Rozga, Mijo Jurić-Pešić, Petar Vujić, Ivan Stojković, Luka Davidović, Goran Tendžera, Stipe Šestan (pojačanje iz JK Zadar).

Ekipe su vodili treneri Boško Rozga i Ante Batinić, a sudili su Ante Topić i Nenad Buzov.

Ovogodišnja Liga kadeta i mlađih kadeta u Puli za naš klub nije bila željeno plodonosna, ali u sljedeće uspjehe ne sumnjamo.

JK Kaštela - Liga kadeta 2015

Geleriju fotografija pogledajte na našoj Facebook stranici.

 

Facebook Comments
Možete napisati komentar , ili link sa vaše stranice.

Napišite komentar