Europski seniorski kup Bratislava

Za vikend 7. i 8. rujna se u glavnom Slovačkom gradu održao prvi seniorski kup nakon Svjetskog judo prvenstva u Tokiju. U Bratislavi se okupilo 257 seniora i 127 seniorki iz 34 države, a naš klub su pod vodstvom trenera Boška Rozge predstavljali Mislav Krček, Ivan Rozga i Ante Barać.

U subotu je na strunjaču izašao Mislav u kategoriji do 73 kg. Nakon više od pola mudro odrađene borbe, naš borac počinje žuriti s ulaskom u bacanje što Kazahstanac Mukyshev kažnjava te baca kontra tehniku za ippon.

U nedjelju u kategoriji do 90 kg smo imali dva predstavnika, a prvi je u borbu krenuo Ivan Rozga protiv Slovenca Lackoviča. Pred sami kraj borbe Ivan gubi na ippon te nema dodatnih borbi.

Nište više sreće nije imao ni Ante Barać kojemu je ždrijeb donio protivnika iz Austrije. Nakon pola borbe i dvije dobijene kazne, Ante gubi na ippon od Islamhanova te time završava nastup na ovom natjecanju.

Uz malo više sreće uvjereni smo da bi naši natjecatelji postigli puno bolje rezultate te se ovako okrećemo budućim izazovima.

Više detalja možete pronaći na stranicama Europske judo unije.

Facebook Comments
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Komentari su onemogućeni.