Bez uspjeha na Europskom kadetskom kupu

Sportska dvorana Sutinska Vrela, Podsused – Zagreb, 12. – 13.03.2016. g.

Ukupan broj država: 31 ; Ukupan broj natjecatelja: 607

Na 11. održanom Europskom kupu u sportskoj dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu, predstavile su se 31. zemlja sa ukupno 607 natjecatelja. Natjecanje se održavalo dva dana pred punim tribinama koje su glasno bodrile svoje favorite.

Judo klub Kaštela su pod paskom trenera Boška Rozge predstavljale su naše dvije perspektivne kadetkinje, Mia Mihovilović i Nina Jurić, koje ovoga puta ipak nisu uspjele zasjati na europskom prijestolju. Naša Mia u kategoriji do 70 kilograma izgubila je bitku u prvoj borbi sa Belgijankom Doreen Hendrikx. Ni Nina, u kategoriji preko 70 kilograma nije imala sreće protiv Francuskinje Tahine Durand. Prvotno razočaranje sa lica nakon borbi nisu uspjele sakriti, no optimizam je nedugo zatim vratio osmijeh i još veću želju za pobjedom drugom prilikom.

Čestitamo onima koji su na ovom velikom natjecanju uspjeli obraniti boje Hrvatske, te ne sumnjamo da će to naše cure napraviti nekom idućom prilikom.

Brojni natjecatelji koji su pristigli u Zagreb na EJU 2016., kao i 7 članova našega kluba ostaju u gradu Zagrebu u pratnji trenera Ante Batinića do srijede zbog održavanja trening kampa, gdje se pripremaju za nadolazeća natjecanja u tekućoj sezoni.

Više detalja dostupno je na mrežnim stranicama Europske judo unije.

Galeriju fotografija pogledajte na našoj Facebook stranici.

 

Facebook Comments
Možete napisati komentar , ili link sa vaše stranice.

Napišite komentar