Bez finalnog bloka na Ligi kadeta i mlađih kadeta

LIGA KADETA I MLAĐIH KADETA

Sportska dvorana Mirna (Patinagio), Pula – 19.11.2016. g.

 

Na Ligi kadeta i mlađih kadeta koja se održala u subotu 19.11.2016. godine u Puli nastupilo je 7 muških ekipa AJK Student, JK Dubrovnik 1966, JK Istarski borac, JK Uranage, JK Dalmacijacementm, JK Pinky i mi.

Uzrast mlađih kadeta i kadeta su natjecatelji rođeni 1999. – 2002. godine, a nastupali su u sedam težinskih kategorija: -50kg, -55kg, -60kg, -66kg, -73kg, -81kg, +81 kg.

Naši članovi su nastupali bez pojačanja iz drugih klubova u sastavu: Marko Brkić, Marko Tendžera, Filip šantić, Fabjan Jozić, Ivan Rozga, Petar Grabić, Mijo Jurić Pešić, Petar Vujić i Ivan Stojković, a pod vodstvom trenera Boška Rozge i suca Nenada Buzova.

Sedam ekipa je podijeljeno u dvije grupe te smo ždrijebom dospijeli u onu s ovogodišnjim finalistima, JK Istarski borac iz Pule – prvak i JK Dalmacijacement iz Kaštel Sućurca – srebro. Broncu je osvojila ekipa iz JK Dubrovnika 1966.

U prvom meču susreli smo se s ekipom JK Dalmacijacement te izgubili rezultatom 5:2, dok ni drugi meč nije prošao ništa bolje te smo opet ubilježili poraz od 7:0. Ovim rezultatom nismo ušli u finalni blok nego je natjecanje završeno za naše mlade momke koji će, očekujemo, dogodine polučiti puno bolji rezultat.

 

Galeriju fotografija pogledajte na našoj Facebook stranici.

 

Facebook Comments
Možete napisati komentar , ili link sa vaše stranice.

Napišite komentar