Proslavljen peti rođendan kluba

PETI ROĐENDAN JK KAŠTELA
Judaši svih uzrasta, treneri i vodstvo JK Kaštela, njihovi roditelji i prijatelji, ovog su se petka okupili u dvorani centra Mir u Rudinama, kako bi zajednički proslavili svoj peti rođendan.

Bila je ovo prilika za osvrt na rezultate i uspjehe koje su judaši ovog kluba ostvarili na različitim prvenstvima i turnirima, a o njima i više od 900 osvojenih medalja, kratko je govorio predsjednik kluba Boško Rozga, koji je svim gostima uputio pozdravne riječi, a onima koji nesebično pomažu u radu kluba, iskreno zahvalio.

Poseban naglasak ove je večeri stavljen na najuspješnije judaše ovog kluba, koji su u prošloj godini ostvarili najbolje rezultate.

Tako su posebne nagrade ove večeri primili osvajači medalja na prvenstvu Hrvatske za dječake i djevojčice, državnom prvenstvu za mlađe kadetkinje i mlađe kadete, na prvenstvu kadeta i kadetkinja, te juniorskom i seniorskom prvenstvu i to Marko Milković, Nika Perišič, Nikola Zorotović, Nina Jurić, Marko Brkić, Mia Mihovilović, Martina Žarković, Ante Batinić i Ante Topić, te brončana s Europskog prvenstva za slijepe i slabovidne osobe, Lucija Brešković.

Zahvalnice za pomoć u radu kluba ove su večeri uručene sponzorima i pokroviteljima među kojima su bili i Grad Kaštela, čiju je zahvalnicu preuzeo gradonačelnik Ivan Udovičić,  Splitsko-dalmatinska županija, koju je ove večeri predstavljao Denis Ivanović, kao i županijski judo savez i njegov predsjednik Branko Crnov.

Judaši su i ovog puta posebno zahvalili direktoru centra Mir, Borisu Maričiću, koji je u svom govoru izrazio ponos što je centar Mir domaćin ovako uspješnim sportašima.

Potpredsjednik kluba, Ante Topić, iskoristio je „svojih pet minuta“ i nazočnima ove večeri govorio o nečemu, kako je kazao, što predsjednik izbjegava već 5 godina, a to je upravo znanje i trud koji u rad kluba ulaže Boško Rozga. Topić je goste upoznao sa uspješnom sportskom karijerom predsjednika kluba i njegovom doprinosu razvoju i popularizaciji juda u Kaštelima i Dalmaciji.

Nakon službenog dijela svečanosti, judaši i njihovi prijatelji rođendansku proslavu nastavili su u neformalnom druženju i zajedničkim rezanjem slavljeničke torte.

Izvor teksta je s mrežnih stranica Portala grada Kaštela.

 

Facebook Comments
Možete napisati komentar , ili link sa vaše stranice.

Napišite komentar