Proslavljen četvrti rođendan kluba

Jedan od najmlađih judo klubova u Hrvatskoj, JK Kaštela, prije nekoliko dana napunio je svoju 4. godinu postojanja, a ovaj rođendan proslavljen je u petak navečer u dvorani centra Mir u Rudinama, u društvu članova, prijatelja i suradnika.

Bila je ovo prilika da prvi čovjek kluba, Boško Rozga, uz pozdrave svim gostima, rezimira uspjehe kluba ostvarene tijekom prošle godine. A uspjeha je bilo mnogo, od bezbrojnih nagrada na različitim turnirima u Hrvatskoj i izvan nje, pa do pojedinačnih i ekipnih naslova, poput ekipnog trećeg mjesta u ligi kadeta i mlađih kadeta, medalja s prvenstva Hrvatske za mlađe seniore i seniorke, titule juniorske viceprvakinje, naslovi državnih prvaka među dječacima i djevojčicama, titule u katama i još toga.

Onima, koji su u prošloj godini ostvarili najveće uspjehe i donijeli svom klubu medalje, titule i priznanja, ove je večeri nekadašnji reprezentativac države i osvajač brojnih međunarodnih odličja, Davor Vukorepa, uručio prigodne nagrade u ime kluba. Nagrade su tako pripale Ivani Zorotović, Nikoli Zorotoviću, Petru Vujiću, Miji Jurić Pešiću, Ivanu Rozgu, Nini Jurić, Miji Mihovilović, Martini Žarković, Luciji Brešković, Miši Bugarinu, Anti Topiću, Anti Batiniću, Jeleni Botić i Juliji Kapetanović. Posebnu nagradu primila je i Vana Pezelj, koja je bila kaštelansko pojačanje iz Splita, u ligi kadeta i mlađih kadeta.

Dopredsjednik kluba Ante Topić, uručio je ove večeri zahvalnice onima koji potpomažu rad kluba, a to su Vanja Žalić, Swing consulting, načelnik Primorskog Doca Božo Vidić, općina Primorski Dolac te Željko Pavičić.

I ovoj proslavi nazočio je prijatelj kluba Rino Stapić, izbornik kadetske reprezentacije.

Osim osvrta na učinjeno do sada, Boško Rozga iznio je i planove kluba, koji danas broji oko 210 članova svih uzrasnih kategorija, a djeluje kako u Rudinama, tako i u Radunu te Primorskom Docu.  S članovima u klubu rade treneri Boško Rozga, Nenad Buzov i Ante Batinić, a klub daje i dva suca A kategorije, Nenada Buzova i Antu Topića.

Planirano je da članovi kluba u ovoj sezoni nastupe na 40-ak različitih natjecanja, a ove godine prijavljene su tri kadetkinje te jedan senior za nastupe u europskim kupovima.

judoklubkastela04

Izvor teksta je s mrežnih stranica Portala grada Kaštela.

Galeriju fotografija pogledajte na našoj Facebook stranici.

 

Facebook Comments
Možete napisati komentar , ili link sa vaše stranice.

Napišite komentar