Prijem kod gradonačelnika i proglašenje najsportaša grada Kaštela

Prijem kod gradonačelnika gosp. Ivana Udovičića, njegovih zamjenika i pročelnika održan je 28.02.2014. g. u jutarnjim satima u gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu za sve kategorizirane Kaštelanske sportaše. Iz našeg kluba su prisustvovali Martina Žarković, Mia Mihovilović, Lucija Brešković, Nina Jurić, Ante Batinić i Ante Topić.

Navečer istoga dana je u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću organizirano proglašenje najsportaša Kaštela. Iz našeg kluba su Mia Mihovilović i Nikola Zorotović proglašeni perspektivnim sportašima grada Kaštela, a za najuspješnijeg trenera nominiran je Boško Rozga dok je za najuspješniju sportašicu nominirana Lucija Brešković. Osim njih prisustvovali su treneri Batinić i Buzov te roditelji i prijatelji sportaša.

prijem-gradonacelnik

Više informacija o prijemu kod gradonačelnika dostupno je na mrežnoj stranici Sućurac.info, a  o proglašenju najsportaša na Portalu grada Kaštela.

Galerije fotografija pogledajte na našoj Facebook stranici: Prijem kod gradonačelnika i Proglašenje najsportaša grada Kaštela.

Facebook Comments
Možete napisati komentar , ili link sa vaše stranice.

Napišite komentar