Održani HJS seminari u Tuhelju

U Tuheljskim toplicama su od petka 05.12. do nedjelje 07.12. održani trenerski seminar, seminar za KYU ispitivače i Kata seminar.

Voditelj trenerskog seminara je bio prof. dr. sc. Hrvoje Sertić, dok su predavači bili dr. sc. Ivan Segedi, dr. Josip Zekić, dr. med., Vladimir Preradović, Slavko Preradović i Goran Strmotić. 

U subotu je dr. Zekić održao predavanje na temu “Značaj i uloga prehrane kod treninga za razvoj različitih sposobnosti”, a potom je uslijedilo predavanje prof. Sertića o značaju i koristi nožnih tehnika. Praktični dio predavanja “Uloga bazičnih i specifičnih testova u treningu judaša” održao je dr. sc. Segedi.

Nedjelja je bila rezervirana za Gorana Strmotića te Vladimira i Slavka Preradovića koji su u praktičnom dijelu seminara demonstrirali specifičnost korištenja nožnih tehnika s obzirom na taktiku i tjelesnu građu judaša.

Seminar za KYU ispitivače i Kata suce održao je Slaviša Bradić. Seminari su se sastojali od teorijskog i praktičnog dijela te praktičnog ispita za Kata suce i DAN ispitivače.

Naši treneri Boško Rozga, Ante Batinić i Nenad Buzov su produžili trenerske licence, Boško Rozga i Ante Topić licence za KYU ispitivače dok je Ante Topić produžio licencu za Kata suca u Nage No Kati.

Trenerski_seminar_2014

 

Facebook Comments
Možete napisati komentar , ili link sa vaše stranice.

Napišite komentar