HJS trenerski seminar i seminar za KYU ispitivače

Na HJS Trenerskom seminaru i seminaru za KYU ispitivače održanom u dvorani i predavaonicama Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, 05. i 06. rujna 2015. godine, sudjelovalo je 140 trenera HJS-a. Program edukacije proveden je pod voditeljstvom prof. dr. sc. Hrvoja Sertića i predavača: dr. sc. Ivana Segedija, Shinichija Takahashija, dr. kir. i Predsjednika DAN komisije HJS-a Slaviše Bradića.

Seminar je počeo u subotu otvaranjem seminara od strane Predsjednice Hrvatskog judo saveza Sande Čorak. Nakon uvodne riječi voditelja prof. dr. sc. Hrvoja Sertića program seminara je proveden u modalitetu jednog teoretskog, pa jednog praktičnog predavanja.

Prva nastavna tema teoretskog dijela predavanja u subotu odnosila se na razvoj snažne izdržljivosti u specifičnim uvjetima judaškog treninga. Neposredno nakon teoretskog dijela proveden je  i praktični dio.

Poslijepodnevni dio seminara u subotu provodili su g. Slaviša Bradić na temu korištenja moderne tehnologije i inovacija  u učenju tehnika za učeničke – KYU pojaseve i dr. sc. Ivan Segedi na temu fleksibilnosti i mobilnosti u judo treningu.

Nedjeljni program Trenerskog seminara provodili su Shinichi Takahashi, dr. kir. na temu tapinga u judu i g. Slaviša Bradić na temu komparacije različitih modela ispita za KYU pojaseve čme je i završio tradicionalni trenerski semminar Hrvatskog judo saveza završnom rječju prof. dr. sc. Hrvoja Sertića.

Naši treneri Boško Rozga i Ante Batinić produžili su trenerske licence, dok su Boško Rozga i Ante Topić produžili licence za KYU ispitivače.

HJS_trenerski-seminar

Dio teksta i fotografija preuzeto s mrežnih stranica Hrvatskog judo saveza.

Facebook Comments
Možete napisati komentar , ili link sa vaše stranice.

Napišite komentar