5. Judo Festival

5. Judo Festival, Poreč

Datum održavanja: 09.06.2018 – 17.06.2018 godine

I ove godine se održao već tradicionalni judo festival u Poreču u organizaciji Europske Judo Unije, Hrvatskog judo saveza, grad Poreča i hotela Laguna-Poreč. Tjedan dana, grad na samom zapadu Istre bio je poprište judo svijeta u koji su stigla velika svjetska imena juda. U četiri sportske dvorane moglo se štošta naučiti što će se primjenjivati u daljnjem radu klubova diljem Hrvatske.

Program festivala sastojao se od: Kodokan seminara, trenerskog seminara, dječjeg obiteljskog kampa, predavanja na više različitih tema, od kojih je jedna pitanje žena u judu, trening kampa za djecu i kadete te mnogi drugi sadržaji.

Pod budnim okom naših dvojice trenera, Ante Batinića i Nenada Buzova u Poreč se uputilo sedamnaest članova JK Kaštela. Treneri su uspješno položili trenerski seminar koji se održavao dva dana, 09. – 10.06.2018 pod nazivom Improve your club.

Naši članovi koji su sudjelovali na Europskom kadetskom kampu su: Ivan Škomrlj, Nikola Zorotović, Petar Vujić, Jakov Žunić, Josip Rozga, Luka Zorotović, Carllo Skelin, Roko Škomrlj, Roko Jaman, Luka Milin, Petar Grabić, Ivan Rozga, Nika Perišić, Fabian Matijaca i Jelena Brešković.

Dvoje naših članova koji su sudjelovali na Olimpijskom trening kampu su Mia Mihovilović i Marin Vujić.

Čestitamo svima koji su sudjelovali i želimo što više ovakvih i sličnih događanja koja ujedinjuju ljubav prema sportu, nadograđuju već postojeća znanja i daju elan u daljnjim pothvatima usađujući još jedno lijepo judo sjećanje.

 

Galeriju fotografija možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Više detalja se nalazi ovdje.

 

Facebook Comments
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Komentari su onemogućeni.