Svi studenti na postolju na Prvenstvu Hrvatske

Prvenstvo Hrvatske za studentice i studente održalo se 20. svibnja u OŠ Bogumil Toni u Samoboru u suradnji Hrvatskog akademskog sportskog saveza i Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te uz pomoć Judo kluba Samobor.

Svoje su predstavnike u ovogodišnjem UniSportHR judo prvenstvu imali Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Dubrovniku, Sveučilište u Splitu, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Zdravstveno veleučilište u Zagrebu, Sveučilište u Rijeci, Hrvatsko katoličko sveučilište te Tehničko veleučilište u Zagrebu. Naše judoke pokazale su najbolje što umiju, a oni najbolji uspjeli su se popeti na postolje. Čestitamo svim natjecateljima na pokazanim borbama te hvale vrijednom i fair play pristupu.

Sljedeća postaja za judaše te biti će Europsko sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima EUSA Combat, koje će 20. – 23. srpnja u Zagrebu okupiti preko 1000 natjecatelja, a nakon toga slijede FISU Svjetske sveučilišne sportske igre u Kini, poznatije kao Univerzijada.

Predstavnici našeg kluba, Ivan Škomrlj u kategoriji do 60 kg osvojio je zlatnu medalju, Roko Škomrlj srebrnu u kategoriji do 73 i Luka Milin brončanu u kategoriji do 90 kg.

Fotografije su dostupne na klupskoj Facebook stranici.

Tekst preuzet s www.unisport.hr

Facebook Comments
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Komentari su onemogućeni.