Osvojili smo Ligu kadeta

HJS LIGA KADETA I MLAĐIH KADETA

U Puli se u subotu 8. prosinca održala Liga kadeta i mlađih kadeta u muškoj i ženskoj konkurenciji. Pravo nastupa su imali natjecatelji rođeni 2001 – 2004 godine te su se ekipni mečevi odvijali u pet kategorija za kadetkinje te sedam kategorija u za kadete.

 

Judo klub Kaštela je pod vodstvom trenera Boška Rozge nastupao samo u muškoj konkurenciji te su u finalnom meču odmjerili snage s domaćim predstavnikom JK Istarski borac. Prvi je na borilište izašao Fabian Matijaca u kategoriji do 50 kg koji je izgubio u srazu s Danijem Klačarom, aktualnim prvakom Hrvatske u uzrastu mlađih kadeta.

 

U kategoriji do 55 kg, Nikola Zorotović je pobijedio Gorana Brankovića što je diglo moral ekipi te su uslijedile pobjede braće Škomrlj. Prvo je Ivan pobijedio Davida Sokolovića u kategoriji do 60 kg, a zatim i Roko u kategoriji do 66 kg Josipa Berca koji je stigao kao pojačanje iz JK Zagreb.

 

U kategoriji do 73 kg smo uzeli pojačanje iz JK Solin, Augustina Markovića koji je uvjerljivo pobjedio Marka Džina te je slavlje moglo početi jer je na semaforu pisalo 4:1 za našu ekipu.

U kategoriji do 81 kg kao i onoj preko 81 kg nastupili su Luka Milin i Ivan Rozga. Luka nije uspio pobijediti Jakova Cvetka, a to nije pošlo za rukom ni Ivanu u srazu s Dinom Odobašićem. Luka Zorotović i Petar Vujić su bili spremni nastupati, ali ovaj put za to nije bilo potrebe.

 

Galeriju fotografija pogledajte na klupskoj Facebook stranici.

 

Facebook Comments
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Komentari su onemogućeni.