Osvojen brončani pehar na 2. Hrvatskoj judo ligi

U subotu 20. listopada 2018. godine se u Samoboru održala 2. Hrvatska judo liga na kojoj je sudjelovalo šest klubova i to JK Ippon Labin, JK Istra, JK Policijska akademija, JK Pinky, JK Samobor i JK Kaštela. Natjecanje se održalo po jednostrukom sustavu tako da su se sve ekipe borile međusobno te je stoga naš klub imao pet mečeva od kojih smo u tri meča pobijedili te zauzeli ekipno treće mjesto i osvojili brončani pehar.

Naša ekipa, pod vodstvom trenera Boška Rozge, nastupila je bez pojačanja iz drugih klubova u sastavu Roko Škomrlj u kategoriji do 66 kg, Petar Grabić u kategoriji do 73 kg, Luka Milin i Nikola Botić u kategoriji do 81 kg, Ivan Rozga, Petar Vujić i Ivan Stojković u kategoriji do 90 kg te Roberto Raca i Ante Batinić u kategoriji preko 90 kg.

 

Prvi meč protiv domaćina JK Samobor smo tijesno izgubili rezultatom 3-2, a u drugom kolu nas je rezultatom 4-1 pobijedio kasniji prvak JK Pinky iz Velike Gorice. Nakon početnog negativnog niza od ekipa koje su osvojile pehare za prva dva mjesta, uslijedio je naš pobjednički niz.

 

Prvo smo savladali ekipu JK Policijska akademija iz Zagreba rezultatom 3-2, potom predstavnike JK Ippon iz Labina rezultatom 5-0 te na kraju rezultatom 4-1 ekipu JK Istra iz Poreča.

 

Čestitke svima koji su doprinijeli osvojenom peharu!

 

Galeriju fotografija pogleajte na našoj Facebook stranici.

 

Facebook Comments
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Komentari su onemogućeni.