Mlađi seniori ekipni viceprvaci Hrvatske

Zagreb, 1. i 2. listopada 2022.

U subotu su naši članovi u uzrastu U16 (mlađe kadetkinje/mlađi kadeti) na prvenstvu Hrvatske u Zagrebu osvojili jednu zlatnu medalju i četiri brončane medalje.
Zlato je osvojio Roko Rozga do 60 kg. S brončanom medaljom okitili su se Petar Primorac do 38 kg, Martina Tučaj do 44 kg, Nina Arambašić do 52 kg i Marko Rajčić do 66 kg. Blizu medalje bili su i Leonarda Butir i Toma Vujić koji su završili na petom mjestu.
Uz dobar dojam, ali nažalost bez plasmana ostali su Nikola Svalina, Andrija Vlahov, Marko Radeljak, Tonka Hrga i Lukrecija Tešija.

U nedjelju su naši članovi u uzrastu U23 (mlađe seniorke/mlađi seniori) na prvenstvu Hrvatske u Zagrebu osvojili dvije zlatne medalje, dvije srebrne medalje i dvije brončane medalje. U ukupnom poretku, seniori su završili na visokom drugom mjestu.
Zlato su osvojili Luka Zorotović do 90 kg i Ivan Rozga do 100 kg. Srebro su odnijeli Ivan Škomrlj do 60 kg i Roko Škomrlj do 73 kg. S brončanom medaljom okitili su se Jelena Brešković do 57 kg i Nikola Zorotović do 66 kg.
Blizu medalje bili su i Bruno Rozga koji je završio na petom mjestu te Ivan Brnada ne sedmom mjestu.
Uz dobar dojam, ali nažalost bez plasmana ostali su Josip Rozga i Slavko Škopljanac.
Klupsko stručno oko bili su naši Ante Batinić i Boško Rozga uz podršku predsjednika Ante Topića, dok je sudac bio Ivan Stojković.

Više detalja na stranicama HJS ovdje i ovdje.

Facebook Comments
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Komentari su onemogućeni.