Juniorski Europski kup Lignano

U Lignanu je 06. – 07.  travnja 2019. godine održan jedan od najbrojnijih Europskih kupova za juniore na kojem su sudjelovala 603 natjecatelja  (m: 378; ž: 225) iz čak 36 zemalja svijeta. Iz našeg kluba nastupila su tri natjecatelja pod vodstvom trenera Ante Batinića.

 

Prvi je na strunjaču u kategoriji do 90 kg izašao Ivan Rozga koji sjajnim ipponom pobjeđuje talijanskog predstavnika Pirellija. U drugoj borbi Ivan u “golden score-u” gubi od Mađara Bajacseva koji u sljedećem kolu nije uspio nadmudriti Španjolca Kabhuliania te Ivan ostaje bez popravnih borbi.

U kategoriji do 81 kg naš predstavnik Marin Vujić odličnim seoi-nageom pobjeđuje talijanskog predstavnika Luiggija. U drugom kolu gubi s tri kazne od austrijskog predstavnika Wagnera te nema popravnih borbi.

Ivan Stojković, u kategoriji do sto kilograma, gubi u prvom kolu od Marokanca Lahbouba kojeg sljedeće kolo dočekuje na kraju brončani  Portugalac Teodisio i tu natjecanje za Ivana završava.

 

Čestitke svima koji su sudjelovali!

 

Galerija fotografija dostupna je na klupskoj Facebook stranici, a više detalja možete pronaći na stranicama Europske judo unije.

 

Facebook Comments
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Komentari su onemogućeni.