Europski kadetski kup Berlin 2018

Berlin, 07. – 08.04.2018. g.

Kadeti: 336, Kadetkinje: 252, Ukupno natjecatelja: 588

Ukupan broj zemalja sudionica: 38

 

Proteklog vikenda naši su se članovi pod vodstvom trenera Ante Batinića uputili na Europski kadetski kup u Berlinu. U super jakoj konkurenciji najboljih kadeta iz cijele Europe naš klub je predstavljalo pet članova.

 

Nikola Zorotović i Ivan Škomrlj su nastupali u kategoriji do 50 kg. Ivan je vrlo dobro otvorio borbu protiv Nizozemca Dickea, međutim na kraju gubi zahvatom držanja te nema popravnu borbu. Nikola je wazarijem pobijedio Njemačkog borca Millera, ali je porazima u borbama protiv Hajiyeva iz Azerbejdžana te još jednog domaćeg predstavnika Zimmermanna završio svoj nastup bez osvojenog plasmana.

 

Ostatak naše ekipe, nakon izgubljene prve borbe i to Petar Vujić u srazu s Mađarom Bertokom, Ivan Rozga protiv Stuarta iz Velike Britanije, oba u kategoriji do 81 kg, i Roberto Raca nakon duela s Ukrajincem Plakhotnykem u najtežoj kategoriji, nisu imali popravnih borbi.

 

Sve u svemu, skupljeno je dodatno iskustvo nastupa na ekstremno jakom međunarodnom Europskom kadetskom kupu, te uzdignute glave očekujemo nove izazove.

 

Više informacija je dostupno na mrežnim stranicama Europske judo unije.

 

Facebook Comments
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Komentari su onemogućeni.