Konferencija o „Samopouzdanju i sportu“

Pozivamo vas na konferenciju za sportaše, trenere, roditelje, nakon održane utakmice dva jaka prvoligaška kluba: Samopouzdanja i Poraza.

Konferencija o „Samopouzdanju i sportu“ održat će se 19.02.2018. godine u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu, Ulica slobode 2, s početkom u 18:00 sati, a u okviru manifestacije 11. Tjedan psihologije koju organiziraju Hrvatsko psihološko društvo i Hrvatska psihološka komora.

Predavači su: licencirane sportske psihologinje Nataša Stefanovski i Vedrana Radić Brajnov, dječja psihologinja Žana Pavlović i kineziolog Boško Rozga.

Dječja psihologinja će govoriti o utjecaju sporta na razvoj samopouzdanja djece i mladih. Koji sport odabrati za dijete? Kako biti djetetu roditelj a ne trener? Kako djetetu biti podrška i onda kad želi odustati od sporta? Zašto su neuspjesi „dobri“ i što nas uče?

Trener s višegodišnjim iskustvom će nas upoznati kako on jača samopuzdanje malih i velikih sportaša, kako pomaže onima koji su nesigurni i boje se natjecati, a kako to izgleda ostvariti svoj san i “uzeti medalju”.

Sportske psihologinje će otkriti je li mit ili istina “samopouzdanje ili imaš ili nemaš?”, što je “lažno” a što “napuhano” samopouzdanje, kako utječe na motivaciju i koncentraciju sportaša, kako pomoći treneru u radu sa sportašem niskog samopouzdanja, te koja je uloga sportskog psihologa kao člana stručnog tima.

 

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražimo zajedno na predavanju.

Radujemo se vašem dolasku.

 

Facebook Comments
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Komentari su onemogućeni.